ALV BMW Touring Club

Bij deze nodig ik u uit voor de Algemene Leden Vergadering van de BMW Touring Club op vrijdag 6 april as. Deze zal worden gehouden in Hotel-Café de Roskam te Achterveld De agenda is inmiddels aan u per mail verzonden. Op deze avond zullen wij ook de BCE passen uitdelen. Na afloop zullen we nog even gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Graag zien we jullie vrijdag 6 april in Hotel-Café de Roskam te Achterveld. Laat u even weten of u komt? Vrijdag 24 maart Aanvang: 20:00 locatie: Hotel Café de Roskam Hessenweg 212, 3791 PN Achterveld

Technische dag BMW Touring Club

Technische dag Tilburg

Ook dit jaar zijn de leden van de BMW Touring Club weer welkom bij Autocenter Boomstraat in Tilburg. 
Dit gezellige evenement is inmiddels uitgegroeid tot een must go binnen de club
Samen met andere clubleden en onder deskundige leiding kunnen er kleine reparaties aan uw auto uitgevoerd worden, samen naar techniek kijken en erover praten. Kortom een gezellige dag waarvan u ook nog wat opsteekt!

De fam. Aarts zal ons met hun bekende gastvrijheid ontvangen. Het is belangrijk dat wanneer u iets wilt doen dat ruim van tevoren opgeeft. Datzelfde geld als er onderdelen nodig zijn, deze kunnen dan op tijd besteld worden. Uiteraard bent u ook welkom als er niets hoeft te gebeuren, dat maakt het alleen maar gezelliger met elkaar.
Zondag 5 november
Ontvangst vanaf 10 uur.

Tourtocht door Brabant, omgeving Bergsche Maas

TOERTOCHT door ‘Brabant en de Bergsche Maas’ (opgeven voor 2 oktober)

 

Van harte welkom in Lennisheuvel op 8 oktober a.s.

De koffie staat vanaf 10.00 u voor u klaar bij

Eetcafé Meneer Klaver

Lennisheuvel 57

5281 LD  Lennisheuvel (gemeente Boxtel)

Tel. 0411 – 608601

              

 

Het is de bedoeling dat we om 11.00 u gaan starten met de toertocht door Brabant langs de Bergsche Maas. De route brengt ons na de lunch weer terug bij eetcafé Meneer Klaver in Lennisheuvel waar u de auto kan parkeren op het Orion terrein (schuin tegenover het eetcafé) of langs de school. Parkeren in de straat Lennisheuvel is ook een mogelijkheid, er is geen parkeerverbod.

Lunchen doen we hier;

Auberge de Moerse Hoeve

Heibloemstraat 12

5176 NM De Moer

– keuzemenu volgens samengestelde lunchkaart  (geen buffet)

– parkeergelegenheid op terrein van de auberge en rondom

– kosten voor de lunch zijn voor eigen rekening

Graag uiterlijk 2 oktober deelname doorgeven en opgeven wie er van de lunch gebruik willen maken.

 

Het zou gezellig zijn om na de toertocht nog even na te borrelen!

Voor de rit weer naar huis is het mogelijk om nog een hapje te eten bij het eetcafé. Hiervoor is een kleine dinerkaart ad € 15,00 afgesproken met opgave vooraf.

                                    

Voor opgave en vragen, neem gerust contact op met Crist

06 – 51596428  

croosmalen@hetnet.nl

Crist van Roosmalen

Veel plezier en rij veilig!       

Paul’s Keldermeeting

Voor leden van de BMW Touring Club houden we weer een gezellige koffieklets / keldermeeting op 17 september. Gewoon gezellig met BMW vrienden onder elkaar bij Paul Gebbink thuis. Heb je nog wat te verkopen neem het mee en we maken er een kofferbakverkoop van. We sluiten af met een BBQ!

Vakantiemeeting met brunch

Ook dit jaar organiseren wij weer een gezellige brunch-meeting voor de liefhebbers die in de zomermaanden behoefte hebben aan een gezellig treffen met andere clubleden. Ditmaal georganiseerd door Ron ter Waarbeek die een prachtige locatie heeft gevonden in het oosten van het land:

Landgoed Halsaf
Beekseweg 2, 6909 DR Babberich

Op zondag 16 juli wordt u verwacht vanaf 12.30 uur waarna er om 13.00 uur een lekker lunchbuffet voor ons klaarstaat. Aansluitend volgt er een rondleiding van ongeveer een half uur door het landhuis. Om ongeveer 15.00 uur zwaaien we elkaar dan weer uit.
Om deel te nemen dient u zich vóór 10 juli op te geven via de mail:
secretariaat@bmwtouringclub.nl of via de Facebookpagina.
De kosten à €15,- p.p. (voor leden) graag bij aankomst voldoen aan Jeffrey Kok.