Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toertocht Pasen

10 april 2023, 09:30 - 17:00 CEST

Op maandag 10 april vind traditie getrouw de eerste toertocht plaats georganiseerde door de BMW 02 club. De start is in het historische centrum van Coevorden waar we vertrekken richting Duitsland.

De start locatie is restaurant Candia in Coevorden. Aanrijden via de straat ‘Kasteel’ en parkeren op de Markt. Dat is circa 25 meter van het restaurant. Ontvangst vanaf 09:30 met koffie en/of thee.

Toertocht zal rond 10:30 van start gaan na uitreiken van het route boek.
Op de lunch locatie staat een brunch buffet klaar, de kosten voor de brunch zijn € 17,50 pp. Aan diegene die vegetarisch willen eten is gedacht.

Onderweg rijden we o.a. door een oer-Drents buurtschap waar de tijd heeft stilgestaan. Eenmaal in Duitsland vervolgen wij de rit richting Nederland via een prachtig boeren landschap.
Zodra we weer in Nederland zijn gaan we via binnenwegen terug naar Duitsland om onze route te vervolgen naar de lunch locatie.

We starten het tweede deel vanaf zalencentrum Spalink en rijden dan door het veen gebied richting Beerze. We komen zelfs langs een stukje Sahara en vervolgen de route richting Ommen.

Daarna gaat rit verder langs de Vecht richting Vilsteren, om dan naar de eindbestemming te rijden bij restaurant Hancate 2.0 in de omgeving van Hellendoorn.
Onderweg zijn er voldoende mooie punten voor een foto momentje.

Zin om mee te gaan? Stuur even een mail naar secretaris@bmw02club.nl met daarin dat je komt en met hoeveel personen.

Gegevens

Datum:
10 april 2023
Tijd:
09:30 - 17:00 CEST
Evenement Categorie:

Organisator

BMW 02 Club Nederland
Bekijk de site van Organisator