Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationaal 02 Treffen Lelystad

9 september 2023

Uitnodiging Int 02 treffen Lelystad 2023

Na lange tijd van afwezigheid zijn we blij eindelijk weer een int 02 treffen te kunnen aankondigen.
De BMW 02 Club en de BMW Touring Club hebben de handen ineengeslagen en dit evenement georganiseerd, op 9 september 2023 openen wij om 10 :00 uur de poorten van het Midland circuit.

Wil je een bijdrage geven aan dit evenement meld je dan aan als vrijwilliger voor een deel van de dag (maarten@bmw02club.nl)

Van de voorzitters

Samen met de BMW Touring Club en BMW 02 club organiseren we het internationale 02 treffen in Lelystad. Mijn herinneringen (@paul) gaan terug naar speedway circuit de Berckt in Baarlo waar ik in de jaren 80 met mijn oudste zoon naar toe ging. Wat keken wij onze ogen uit naar al die mooie BMW’s. De BMW koorts is hierna nooit meer verdwenen. Vele vrienden van ons merk kwamen uit de UK, België, Duitsland en van nog veel verder weg. Dit evenement is later verplaatst naar Lelystad.

Na de laatste keer in 2019, denken wij dat iedereen er naar uitkijkt elkaar weer te ontmoeten. Dit jaar moet het ook weer een geweldig evenement worden met zo veel mogelijk auto’s. Ik hoop dat alle 02 varianten prachtig opgepoetst klaar staan om op 9 september te shinen en meedoen aan het concours D ‘élégance. Wie heeft de mooiste en origineelste BMW?

Traditionele onderdelen zoals de sprintrace en de slalom kunnen weer beoefend worden. De kick off zal worden verreden door niemand minder dan René Blanken waarbij we verwachten dat er een scherpe referentie tijd wordt neergezet. (Kom René aanmoedigen)

Zo kunnen we weer genieten van de snelste rondjes die op het circuit gereden kunnen worden.Tevens is er de mogelijkheid je auto te laten taxeren. Details hierover worden op de website gepubliceerd. We zijn bezig verkopers van onderdelen te benaderen voor deelname. Wil je zelf een kraam huren? Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je bezig met een project, kom dan toch langs en doe inspiratie op door met leden te praten die dit traject doorlopen hebben. Samen kunnen we elkaar motiveren om dit erfgoed op de weg te houden. Wil je wat verkopen, neem het mee en maak er een ‘boot sale’ van. Zelf word ik daar ook altijd hebberig van. Er zal een foto/video verslag van de dag worden gemaakt door professionals.
Voor wie zich daarvoor heeft opgegeven is er na afloop een BBQ. (16:00-18:00) 

U ziet het, een traditionele dag vol met leuke uitdagingen en mogelijkheden en een aandenken in de vorm van een schildje. We kijken uit naar jullie komst. 

Uw voorzitters
Paul Gebbink & Huibert van Zanten

Gegevens

Datum:
9 september 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

BMW 02 Club Nederland
BMW Touring Club

Locatie

Midland Circuit Lelystad
Talingweg 89
Lelystad, 8218 NX