Nieuwe evenementenkalender

Deze site is recent voorzien van een nieuwe evenementenkalender. Deze geeft u eenvoudig een volledig overzicht van de diverse evenementen die door BMW Touring Club voor haar leden worden georganiseerd. Ook andere BMW gerelateerde evenementen van bv. andere autoclubs of organisaties worden hier weergegeven. Aan de rechterzijde van onze website vindt u de eerstvolgende evenementen maar ook via het menu kunt u hierover alle informatie vinden.

Let op, voor sommige activiteiten is een aanmelding vereist. Dit is vanaf nu eenvoudig mogelijk door gebruik te maken van de zgn. registratiebutton die u bij een eenvoudig aanmeldformulier brengt. 

Tevens zijn er nu mogelijkheden om de evenementen met slechts enkele muisklikken op te nemen in uw Google, Outlook of iCloud agenda.

We hopen u hiermee naar tevredenheid van dienst te zijn geweest!

In Memoriam : Emmy ter Waarbeek


 
Namens BMW Touring Club Nederland

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Emmy ter Waarbeek. Onze Emmy was een actief en enthousiast clublid en verzorgde meerdere jaren met veel passie ons clubmagazine en fotomateriaal. Wij zullen haar missen en wensen Ron en familie/vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Rust zacht lieve Emmy..

Nieuwe tool voor nieuwsbrieven

Beste clubleden,

Momenteel werken wij aan een nieuwe functionaliteit om onze bekende nieuwsbrieven eenvoudiger te kunnen versturen. Het kan in deze fase voorkomen dat u hier een wat onduidelijk geautomatiseerd bericht van ontvangt. 

Maakt u zich svp geen zorgen hierover.

mvg, uw webteam

In Memoriam : Stefanie van der Houven – Coppens

Vandaag, 25 september 2017, hebben wij tot ons grote verdriet moeten vernemen dat onze clubgenote Stefanie van der Houven – Coppens niet meer bij ons is…

Wij zullen Stefanie blijven herinneren als een zeer sterke vrouw die met haar enorme positiviteit en kracht altijd vrolijkheid bracht binnen onze club. 

Namens het bestuur en leden van BMW Touring Club Nederland wensen wij Rob, zijn gezin, familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Rust zacht lieve Stefanie. 

PS Graag verwijzen wij nog naar Rob’s oproep op onze Facebook pagina voor een 02 uitgeleide door Stefanies clubvrienden (verzamelen zaterdag 30 september 13:45u te Veldhoven). Daar vindt u meer informatie en kunt u contact opnemen met Rob.